JELENA ĐOKOVIĆ SE SKINULA U KUPAĆI KOSTIM I POKAZALA KAKO UŽIVA: Svi gledaju samo u ovaj detalj, instagram gori
Jelena Đoković, Foto: shahd_2251987/ Printscreen/ Instagram

lepa i zgodna

JELENA ĐOKOVIĆ SE SKINULA U KUPAĆI KOSTIM I POKAZALA KAKO UŽIVA: Svi gledaju samo u ovaj detalj, instagram gori

Jednodelni kupaći Jelene Đoković bez žica, suvišnih proreza, trakica i karnera veoma je popularan ove sezone

Objavljeno:

Jelena Đoković je oduvek bila sinonim za eleganciju i praktičnost, a ove sezone svojim izborom jednodelnog kupaćeg kostima definitivno postavlja trend. Njen izbor kupaćeg koji ističe eleganciju i udobnost je hit među svima koji traže savršen spoj stila i funkcionalnosti.

Ovaj jednodelni kupaći je dizajniran da pruži ne samo estetski užitak već i udobnost tokom celog dana. Bez žica i suvišnih stezanja, pruža neophodnu podršku bez kompromisa na slobodi pokreta. Idealno je rešenje za aktivne mame poput Jelene, koje žele da uživaju u vremenu sa decom na plaži, bez osećaja nelagodnosti ili stezanja.

Jelena Đoković, dvostruka mama i supruga svetskog teniskog šampiona Novaka Đokovića, uvek je bila simbol zdravog života i vitke linije. Njena pojava u ovom jednodelnom kupaćem još jednom potvrđuje da stil može ići ruku pod ruku sa udobnošću i praktičnošću. Sa elegancijom koja joj je svojstvena, Jelena osvaja svojim izgledom i pokazuje da je moguće izgledati besprekorno i dok se uživa u majčinskim obavezama.

Za sve dame koje traže savršen kupaći kostim koji ističe ženstvenost, pruža udobnost i podršku, Jelenin izbor je više od modne preporuke - to je garancija stila koji traje. U kombinaciji sa njenom zdravom životnom filozofijom, ovaj kupaći je pravi izbor za sve prilike na plaži ili bazenu.

Bonus video:

00:30

Jelena Đoković slavi rođendan

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.