SKINULA SE IVA ŠTLJIĆ I POKAZALA IZVAJANO TELO: U 45-oj godini izgleda bolje id devojaka u 20-im, muškarci odlepili
Iva Štrljić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

prezgodna

SKINULA SE IVA ŠTLJIĆ I POKAZALA IZVAJANO TELO: U 45-oj godini izgleda bolje id devojaka u 20-im, muškarci odlepili

Glumica nikada zategnutija

Objavljeno:

Glumica Iva Štrljić je već dugi niz godina jedno od najpoznatijih lica na TV ekranima. Osim što ima neverovatan talenat i uloge po kojima je publika pamti, glumica se još nečim izdvaja od svojih koleginica. U 45-oj godini izgleda poput svetske dive, a o njenom telu danas će mnogi govoriti i to sa razlogom.

Iva je iskoristila leto da ode na odmor i tamo napuni baterije. Poznato je da ona vredno radi, tako da je slobodno vreme potrošila na najlepši način. Plaža, pesak, sunce - ima li nešto lepše? Sa svog odmora je podelila i nekoliko fotografija, a ono što prvo upada u oči je njena vitka linija. Fanove je obradovala tek kada se vratila sa odmora. Očigledno, ona je želela prvo da se odmori, a tek onda i da otkrije kako je uživala. Fanovima je kratko poručila:

- Povratak sa mora i tu i tamo poneka fotografija sa mora.

Ležala je na pesku, a na sebi je imala dvodelni kupaći kostim. Stomak bez grama viška, noge bez trunke celulita. Iva Štrljić je pravi primer savršenog tela i posvećenosti zdravlju čak i pored mnogobrojnih obaveza. Njenim fotografijama javnost je oduševljena, a lepe reči ni ovoga puta nisu izostale. - Ne volim plavuše, ali ti si nekako drugačija... - Vau, predivna leđa. - Predivna kao i uvek. - Najlepša.

- Previše vruće.

- Je l moguće da je samo po neka (fotka) - bili su samo neki od komentara uz mnogobrojne emotikone srca i zaljubljenih smajlija.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.