SVAKODNEVNA DOZA TAMNOG TENA: Dr.Viton Bronzan je tu za vas ovog leta!
Foto: Michael Piepgras / Panthermedia / Profimedia

online prodaja

SVAKODNEVNA DOZA TAMNOG TENA: Dr.Viton Bronzan je tu za vas ovog leta!

Napredna formula Bronzana omogućava dobijanje prirodnog, intenzivnog i neodoljivog bronzanog tena, sa i bez izlaganja suncu

Objavljeno:

Leto je počelo, temperature su iznad proseka i jedino što nas zanima jeste rashlađivanje u najbližem jezeru, reci, bazenu ili počinjemo da planiramo odlazak na more. Dr.Viton Bronzan u tim slučajevima stupa na scenu.

Samopotamnjivanje je proces korišćenja specijalnih proizvoda kako bi se postigla tamnija boja kože bez izlaganja suncu ili UV zracima.

Jedan od najpopularnijih proizvoda na našem tržištu koji kupci koriste tokom ovih vrelih letnjih dana sigurno je Dr.Viton Bronzan.

Inovativna formula koja sadrži prirodne pigmente i jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanata, aminokiselina i ekstrakte biljaka koje unapređuju zdravlje vaše kože i čine vašu kožu neverovatno blistavom i besprekorno potamnelom.

  • Pomaže da postignete predivan zlatno – bronzani ten bez sunčanja
  • Potamnjuje i poboljšava ten, i pomaže da se dugo održi
  • Optimalni rezultati sa minimalnim izlaganjem suncu
  • 3 puta brže do neodoljivog, intenzivnog i prirodnog tena
  • Ravnomeran i blistav ten, bez nepoželjnih neizjednačenih linija, promena boje i tamnih fleka
  • Sprečava prerano starenje kože uzrokovano oksidativnim stresom
  • Podstiče stvaranje kolagena i formiranje (ceramide) seramida i masnih kiselina

Sastav Dr.Viton Bronzan kapsula

Napredna formula Bronzana omogućava dobijanje prirodnog, intenzivnog i neodoljivog bronzanog tena, sa i bez izlaganja suncu. Ova inovativna formula sadrži prirodne pigmente, predstavlja jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanata, aminokiselina i biljnih ekstrakata, koji poboljšavaju izgled kože, bore se protiv preranog starenja uzrokovanog izlaganjem suncu, i čine kožu neverovatno blistavom i besprekorno bronzanom.

Bronzan u svom sastavu ima sledeće sastojke:

L-tirozin je aminokiselina koja stimuliše proizvodnju melanina u telu bez izlaganja suncu. Melanin je pigment koji se nalazi u kosi, očima i koži, daje im boju što znači da je odgovoran za potamnjivanje kože.

Kompleks prirodnih pigmenata (beta karoten, likopen i zeoksantin), ekstrakt kurkume i bakra, intenzivno potamnjuju kožu, dajući joj prirodan, taman ten i zdrav blistav izgled.

Selen, vitamin C i beta karoten su moćni antioksidanti koji štite kožu od oksidativnog stresa i štetnih efekata uzrokovanih sunčevim zracima.

Niacin (vitamin B3) poboljšava proizvodnju ceramida i masnih kiselina, koje su ključne komponente u spoljašnjem - zaštitnom sloju kože i zadužene su za održavanje vlažnosti i mekoće.

Promo
foto: Promo

Za predivan preplanuli ten poručite Dr.Viton Bronzan jednim klikom OVDE ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.