sjajno
SVAKA DOMAĆICA TREBA DA ZNA ZA OVAJ TRIK SA PILETINOM: Dodajte 1 tajni sastojak i biće HRSKAVA
Osim sočnosti, bitno je da piletina ima i hrskavu koru, tako kombinuje i savrešnu ukus, ali i izgled
Marinade obično svako jelo učine još ukusnijim.
Nisu teške za pripremu, a koristiće svakoj domaćici.
Evo je dne za piletinu:
Svi znaju da belo meso ako se ne pripremi kako treba bude suvo i bezukusno. Postoje različite marinade koje će ga učiniti sočnim, a isto tako možete i da ga ispohujete.
Osim sočnosti, bitno je da piletina ima i hrskavu koru, tako kombinuje i savrešnu ukus, ali i izgled.
Mnoge domaćice i početnici u kuhinji ne znaju kako mogu da postignu to, a rešenje je vrlo jednostavno, a i jeftino. Umesto da pravite marinade koje zahtevaju više sastojaka, napravite lakšu verziju koja će pomoći da meso bude i sočno, ali i da ima zlatnu koricu. Sve što vam je potrebno je slana voda.
Za jedan litar tečnosti potrebno vam je oko 50 g soli, a pripremljeno meso ostavite u ovoj marinadi oko pola sata. Nakon toga belo meso obrišite ubrusom, i ispecite ga po želji. Možete da pržite, a možete i u rernu da stavite.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!