U ovom evropskom gradu doživećete najbolji odnos sa muškarcem: Olga otkriva da je savršen vrhunac je zagarantovan
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

saznajte

U ovom evropskom gradu doživećete najbolji odnos sa muškarcem: Olga otkriva da je savršen vrhunac je zagarantovan

Prema njenim rečima, postoji jedno mesto o kojem treba da razmislite ako tražite dobar intimni odnos, grad poznat po tome što je posebno strastven i otvoren kada je reč o erotskim iskustvima

Objavljeno:

Svako doživljava intimni odnos na svoj način i ima različite preferencije u spavaćoj sobi. Ali, ako ste još uvek mladi i slobodni, postoji jedan evropski grad koji biste trebalo da posetite ako želite da doživite najbolju igrariju u krevetu.

Olga, 36-godišnja izvršna direktorka u aplikaciji za upoznavanje parova "Pure", kaže da pre nego što je počela da radi za ovu kompaniju nikada nije koristila aplikacije za upoznavanje. Možda je zato donela 'svežu perspektivu' u svet digitalne ljubavi.

Njena misija je bila dizajnira aplikaciju koju bi i sama rado koristila, prilagođenu ženama da mogu da biraju potencijalne partnere, umesto da čekaju da budu izabrane.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Aplikacija kombinuje intimnu pozitivnost i poštovanje u komunikaciji, što je odličan način da se filtriraju korisnici s tradicionalnim i patrijarhalnim stavovima. Olga kaže kako se upoznavanje potencijalnih partnera razlikuje kada ste u pokretu, piše Daily Star.

Kao neko ko puno putuje, naučila je sve prednosti i mane upoznavanja širom sveta. Prema njenim rečima, postoji jedno mesto o kojem treba da razmislite ako tražite dobar intimni odnos, grad poznat po tome što je posebno strastven i otvoren kada je reč o erotskim iskustvima.

'U Parizu je sve u intimnim odnosima. Da biste ušli na intimnu zabavu u Parizu, morate da se prijavite na listu gostiju, a oni pregledavaju vaše profile na društvenim mrežama kako bi vas pustili unutra. Pariz je definitivno grad ljubavi. Parižani su pravi romantičari, učiniće da se osećate kao da su se zaljubili u vas, čak i ako je to samo za jednu noć. Sviđa mi se što se muškarci ne plaše da priđu ženama', ispričala je Olga.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.