Muškarci ovo stalno rade u krevetu, a zato žene ne mogu da dožive orgazam: Oni pojma nemaju za ovu grešku
Foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia

PREKINITE

Muškarci ovo stalno rade u krevetu, a zato žene ne mogu da dožive orgazam: Oni pojma nemaju za ovu grešku

Ali postoji jedna stvar koju svaka žena mrzi

Objavljeno:

Mnogi muškarci smatraju da je ženama najvažnije da imaju mišićavog momka koji može da vodi ljubav beskrajno dugo i svaki put ih dovodi do neverovatnog orgazma. Da, ali u snovima. U stvarnom životu, žene su zapravo mnogo jednostavnije. Orgazam je i dalje važan, ali joj neće smetati ni tvoj pivski stomak, ni to što seks ne traje celu noć i deset minuta.

Ali postoji jedna stvar koju svaka žena mrzi. I mnogi muškarci to rade. Nedavno istraživanje koje je sproveo Kanadski savet za seks informacije i obrazovanje pokazuje da žene veoma smetaju kada se muškarac prevrne nakon seksa i zaspi ili ustane i izađe iz kreveta.

Naime, ono što žene najviše vole je maženje u krevetu posle akcije. Prema anketi od 2.400 žena, čak 71 odsto njih izjavilo je da je seks veoma prijatan ako se maze sa partnerom šest do deset minuta nakon njega. „Ovo dokazuje da je razmena ljubavi posle seksa ženama važnija od predigre“, kaže autor studije Robin Milhauzen.

Za žene je nežnost posle seksa važna jer hormon oksitocin koji se oslobađa vođenjem ljubavi tera ih da žele više pažnje. Takođe, žene se posle seksa osećaju ranjivije, pa im nežnost u takvim trenucima posebno prija. Ispitanici istraživanja otkrili su i koliko često nakon maženja posle seksa dolazi do nove radnje u krevetu, što se svakako ne dešava kada partner odmah zaspi ili ustane i ode da gleda TV, prenosi Večernji list.

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/Krstarica/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.