OVO JE SUPRUGA NOVOG KOŠARKAŠA ZVEZDE: Zategnuta kao PRAĆKA, zbog njenih TRBUŠNJAKA sve SRPKINJE padaju u očaj
Zgodna supruga novog košarkaša Crvene Zvezde, Foto: Printscreen/Instagram/taylor_agost

PRAVA BOMBA

OVO JE SUPRUGA NOVOG KOŠARKAŠA ZVEZDE: Zategnuta kao PRAĆKA, zbog njenih TRBUŠNJAKA sve SRPKINJE padaju u očaj

Majk Daum je najnovije pojačanje Crvene zvezde, a sa svojom suprugom, zgodnom odbojkašicom će se preseliti u Beograd

Objavljeno:

Upravo je ovaj slavni par privukao pažnju kako stranih, tako i domaćih medija. Da budemo precizniji, njihovna ljubavna priča, ali i Tejlorini trbušnjaci.

Naime, Majk i Tejlor svoju romansu započeli su 2017. godine preko društvenih mreža. To je bila veza na daljinu koja nije imala puno uspeha.

"Teško je verovati, ali sve je počelo sa porukom na Instagramu. Tako je, ovo je jedna uspešna ljubavna priča koja je započela obinom porukom", napisali su na zajedničkom sajtu.

Nakon što je Tejlor diplomirala na koledžu Oregon 2018. godine usledilo je potpisivanje ugovora sa odbojkaškim klubom u Nemačkoj. U međuvremenu Majk je završavao svoju poslednju košarkašku sezonu u Južnoj Dakoti. Kada se Tejlor vratila kući 2019. godine, Majk je odlučio da pruži poslednju šansu njihovoj romansi. Pozvao ju je na sastanak koji je na kraju krunisan vezom, a godine 2023. i brakom.

Od tog trenutka Majk Daum i Tejlor Agost su nerazdvojni. Jedno drugom su najveća podrška u sportskim karijerama.

Osim što je talentovana odbojkašica, Agost je poznata i po svojim zavidnim trbušnjacima. Redovno objavljuje atraktivne fotografije na Instagramu i često je predmet obožavanja na mrežama.

Bonus video:

02:37

OVO JE JEDAN OD NAJBOLJIH PEVAČA NA BALKANU! Hteo da se povuče, sprečila ga supruga kolege! PEVA FANTASTIČNO I U DEVETOJ DECENIJI

(Espreso/T.M./Superžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.