NJAMI
PRŽENICE KOJE SE NE PRAVE OD OBIČNOG HLEBA: Spremite SPECIJALITET GODINE, a naseckajte I OVO (RECEPT)
Prelijte preko bageta. Iseckajte praziluk pa pospite odozgo, na kraju stavite rendan kačkavalj
Pred vama je veoma ukusan i obilan recept za doručak koji je gotov za nekoliko minuta! Sa samo nekoliko jednostavnih sastojaka i bez truda napravite ovaj ukusan recept i oduševite porodicu i prijatelje.
Sastojci:
1 baget
6 jaja
1 kašika putera
praziluk
1 šolja mleka ili pavlake za kuvanje
so, biber, mlevena paprika, beli luk u prahu
100 - 150 g kačkavalja
Priprema:
Baget isecite na deblje kriške. tepsiju ili tiganj koji može da ide u rernu namažite puterom pa poređajte kriške. U činiji umutite jaja sa mlekom i začinima. Prelijte preko bageta. Iseckajte praziluk pa pospite odozgo, na kraju stavite rendan kačkavalj. Sve zapecite u rerni 15ak minuta na 200 stepeni.
(Espreso / Stvar ukusa)