Salata, Foto: Profimedia

prijaće vam

OSVEŽAVAJUĆA KARPEZE SALATA: Italijani u OVAJ SPECIJALITET dodaju NEOČEKIVANU NAMIRNICU ZA BOLJI UŽITAK (RECEPT)

Naučite kako se pravi italijanska kapreze salata, brzo je i lako.

Objavljeno: 13.02.2022. 23:17h > 23:19h

Osvežavajuća italijanska salata, kapreze, može da se jede sa mesom kao prilog. U originalnom receptu se pravi samo od mocarele i paradajza, ali ako dodate i avokado, poboljašaćete joj ukus. Leti može da se jede kao obrok salata, kada vam treba nešto lagano, a opet neverovatno ukusno.

Sastojci:

paradajz

mocarela

avokado

maslinvo ulje

Priprema:

Isecite paradajz, mocarelu i avokado na kriške, pa poređajte na tanjir. Začinite maslinovim ulje i posolite i vaša je salata spremna.

(Espreso/Stvar ukusa)