njama!
SENDVIČ ZAPEČEN U RERNI MAMI VAS NA JOŠ: Od bajatog hleba napravite BRZ i ukusan doručak (VIDEO)
Ovo je nešto između prženica i pica hleba.
Ako vam je ostao hleb od juče, napravite ukusan sendvič i zapecite ga u rerni.
Ovo je nešto između prženica i pica hleba. Od jednostavnih i jeftinih sastojaka napravite doručak koji po svom fantastičnom ukusu može da se poredi i sa burekom. Za pripremu vam treba 5 minuta, a posle samo ostavite da se zapeče. Služite sa domaćim jogurtom.
Sastojci:
2 bageta
šunka
tvrdi sir
pavlaka za kuvanje
čeri paradajz
Priprema:
Baget presecite na pola, pa svaki deo na još isto na pola po dužini. Četiri bageta poređajte u tepsiju. Nanesite kečap, poređajte komade šunke, pa sira. Preklopite preostalim hlebom. Opet sipajte kečap, stavite šunku i sir. Prelijte pavlakom za kuvanje, poređajte čeri paradajz i pospite rendanim sirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 40 minuta.
(Espreso/StvarUkusa)