NAPRAVITE
JEDE SE I ZA DORUČAK I VEČERU: Sastojci koštaju samo 100 dinara, a UKUS JE NAJJAČI
Priprema je brza i veoma jednostavna, a ukus sjajan
Verovatno odavno niste pravili čarobne pituljice, i sada je vreme da to promenite.
Predlažemo vam sočne i super ukusne pituljice sa krompirom i mladim lukom.
Prave se lako, a savršene su za večeru ili doručak.
Sastojci:
Tanke kore (8 listova) 2 velika krompira so, biber, ulje 1 veća veza mladog luka
Priprema:
Luk iseckati na sitnije pa propržiti. Krompir očistiti pa izrendati. Dodati so, biber i pržen luk. Dobro izjednačiti.
Tanke dve kore raširiti na sto pa sastaviti i malo da jedna kora prelazi preko druge. Nabacati rendani krompir svuda po korama (ne mnogo), saviti ivice i uviti u rolnicu.
Savijati rolnice u male pitice. Ređati u podmazan pleh.
Premazati uljem i peći na 210 stepeni oko 45 minuta da lepo porumene. Fantazija od ukusa.
Pogledajte korak po korak uputstvo za pripremu:
(Espreso)