Knedle, Foto: Printscreen

recept

NAJUKUSNIJA SUPA SA KNEDLAMA: Domaćinski RECEPT zbog kojeg ćete POBRATI SIMPATIJE SVIH!

Pre svakog zahvatanja knedle kasicicu umociti u vrucu supu jer se tako knedlica nece zalepiti za kasicicu. Okrenuti ih pazljivo i ostaviti da se kuvaju 10-15 minuta

Objavljeno: 31.01.2022. 11:17h > 14:50h

Sastojci

jaje 1

pšenični griz 8 kasika

povrce po zelji

meso po zelji

zacin po zelji

persun svez prstohvat

Kako pripremiti

FOTO: Printscreen / Youtube / AllasYummyFood
FOTO: Printscreen / Youtube / AllasYummyFood
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen/Facebook/Tasty
FOTO: AP
FOTO: Printscreen/Facebook/Tasty
FOTO: Printscreen/Facebook/Tasty
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen/Youtube

Obariti piletinu ili teletinu, procediti supu, ako zelite isparcajte meso i vratiti supu da blago vri. Iseckati sargarepu, malo celera, povrce po izboru ali i ne mora. Dok supa blago vri umutiti viljuskom belanac u cvrst sneg pa pazljivo umesati zumance.

Postepeno dodavati psenicni griz 8 ravnih kasika jednu po jednu, pazljivo sjediniti i onda kafenu kasicicu umociti u vrucu supu pa zahvatiti smesu za knedle i spustati ih polako jednu po jednu u supu.

Pre svakog zahvatanja knedle kasicicu umociti u vrucu supu jer se tako knedlica nece zalepiti za kasicicu.

Okrenuti ih pazljivo i ostaviti da se kuvaju 10-15 minuta.

Zaciniti po zelji i dodati persun.

(Espreso)