PREDLOG
IDEJA ZA SUTRAŠNJI RUČAK: Pohovani fileti oslića sa POVRĆEM, dodajte OVAJ SASTOJAK za lepši UKUS (RECEPT)
Pecite na 180°C oko 30 minuta
Pohovani fileti oslića sa povrćem su odličan predlog za ručak.
Ako volite ribu onda će vam se ovo jednostavno jelo veoma dopasti. Ispohujte filete oslića, pa pomešajte sa povrćem i zapecite u rerni. Možete da služite sa domaćim hlebom, a toliko je ukusno da ćete uzeti repete. Dok pržite povrće dodajte i kečap za lepši ukus.
Priprema:
1 kg filea oslića
400 g šargarepe
200-300 g crnog luka
4 kašike kečapa ili paradajz soka
2 lovorova lista
4-6 bibera u zrnu
Priprema:
File posolite i pobiberite, pa uvaljajte u brašno. Ispržite na ulju. Crni luk i šargarepu narednajte i propržite. Dodajte i kečap, lepo promešajte. Sklonite sa vatre. U tepsiju koju ste premazali ulje poređajte ribu, preko rasporedite povrće. Stavite lovorov list i biber i pokrijte folijom. Pecite na 180°C oko 30 minuta.
(Espreso / Stvar ukusa)