Šarliz Teron, Foto: Profimedia

TRANSFORMISALA SE

GLUMICA SE POSVE OGOLILA NA PLAŽI: Sa duplo većom ZADNJICOM nego pre, dok NJIH DVE JEDVA NOSI (FOTO)

- Bila sam strašno zabrinuta jer toliko dugo traje. Teže je skinuti višak u određenim godinama, ali sam ipak uspela - rekla je ona

Objavljeno: 18.01.2022. 11:44h > 14:42h

Glumica Šarliz Teron važi za jednu od najlepših u Holivudu. Šarliz je nekoliko puta dokazala da je pravi profesionalac kada je za potrebe uloga koje je igrala u potpunosti menjala fizički izgled, najpre za film Montrum, kada se ugojila 25 kilograma, a zatim i "Tully" za koji se ugojila 15 kilograma, jedući čips i brzu hranu.

Teron je jednom prilikom otkrila da je u početku bilo veoma zabavno jer je mogla da jede sve ono što je godinama bilo zabranjeno, ali da je zato kasnije sve postalo mučno jer se bukvalno budila noću da jede kako bi održala kilažu.

Za razliku od iskustva nakon snimanja prvog filma, nakon transformacije za ulogu u drugom imala je teškoće da skine kilograma, zbog kako je jednom izjavila dosta sporijeg metabolizma.

FOTO: Profimedia
FOTO: EPA/ Nina Prommer
FOTO: Profimedia
FOTO: Printscreen
FOTO: EPA/ Nina Prommer
FOTO: EPA/ Nina Prommer
FOTO: Printscreen
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

- Bila sam strašno zabrinuta jer toliko dugo traje. Teže je skinuti višak u određenim godinama, ali sam ipak uspela - rekla je ona.

Glumica je otkrila da je zbog ovoga počela da pada u depresiju jer kilogrami nikako nisu spadali, ali je ostala uporna i na kraju je figuru vratila u prvobitno stanje. Njena dijeta bazirala se na dosta sirovog povrća i voća, a ponekad bi častila sebe crvenim mesom koje voli. Uz pomoć nutricioniste napravila je jelovnik koji se pokazao kao veoma delotvoran.

Ovo je njen plan ishrane.

Doručak: 50 g tunjevine, paradajz, zelena salata i dve kriške hleba s mekinjama

Ručak: tost, riblji odrezak sa kašikom sosa od paradajza, salata od zelenog povrća s limunovim sokom, sveže voće (narandža, jabuka, banana ili tri šljive

Večera 1: 250 g piletine na žaru, pečeni paradajz, mladi pasulj, 50 g pečuraka kuvanih u malo pileće supe, salata od zelenog povrća s limunovim sokom i jogurt ili

Večera 2: 75 g nemasnog prženog mesa u sosu, 125 g krompira, salata od kupusa i celera, sveže voće

(Espreso)