Ilustracija, Foto: Profimedia

ukusno!

SRBI VOLE DŽIGERICU, ALI OVO JE NEŠTO TOTALNO DRUGAČIJE: Spremite je kao SALATU, zaboravićete na PILETINU (RECEPT)

Umesto belog mesa u salatu dodajte džigericu i kuvana jaja i dobićete potpuno novi ukus

Objavljeno: 07.01.2022. 16:31h

Kako se približavaju slave i praznici morate da osmislite vaš jelovnik na vreme. Predjela i kolači su ono što se najviše jede i čemu se gosti najviše raduju. Tada domaćice žele da se pokažu, a mi vam predlažemo ovu salatu. Ona se lako pravi, pa je praktična, ali i namirnice su dosta jeftine.

Treba da skuvate džigericu i jaja, pa da pomešate sa rendanim sirom, mladim lukom i majonezom. Ovu pileću salatu ne morate samo na proslavama da služite nego možete i na parče hleba da je mažete.

Sastojci:

4 kuvana jajeta

mladi luk

pileća džigerica

150 g sira

2 kašike majoneza

Priprema:

Jaja isecite na kockice, pa dodajte seckani mladi luk i džigericu. Izrendajte sir i dodajte majonez i dobro promešajte. Začinite po želji i poslužite.

Bonus video:

(Espreso/Stvar Ukusa)