jedite je
SKUŠA JE NAJZDRAVIJA RIBA, A TEK KAD JOJ DODATE OVO! Vrlo je važno da znate šta sve ima u NJOJ!
Zbog toga vam predlažemo da za ručak napravite skušu sa belim lukom
Skuša sadrži omega-3 masne kiseline, vitamine i minerale važne za zdravlje srca, a vrlo malo štetnih zasićenih masti.
Zbog toga vam predlažemo da za ručak napravite skušu sa belim lukom.
Sastojci:
1 kg očišćene skuše
so
maslinovo ulje
nekoliko usitnjenih čenova belog luka
Priprema:
1. Skušu operite, očistite i dobro operite iznutra, zatim oštrim nožem popreko napravite dublje zareze.
2. Poređajte ih u vatrostalni sud, posolite i u svaki zarez na ribi stavite malo usitnjenog belog luka. Potom sve prelijte s malo maslinovog ulja i vode.
3. Pecite 20 minuta na 230 stepeni. Posle 10 minuta možete ih okrenuti na drugu stranu i preliti s malo ulja i vode iz suda u kojem se riba peče.
(Espreso)