ISPROBAJTE
PARADAJZ PUNJEN FETA SIROM: 1 STVAR mu daje HRSKAV UKUS, brzo i lako (RECEPT)
Na dno vatrostalne činije sipajte malo ulja, poređajte punjene paradajze i pecite u rerni zagrejanoj na 230°C, oko 10-15 minuta
Paprike ste do sada punili sa različitim filovima, pa probajte da napunite i paradajz. Ukus je provereno dobar, a priprema još lakša nego pre. Mešavina jaja, fete i slanine je dobitna kombinacija. Ovo je odlično predjelo za rođendane, mrsne slave, ali i praznike. Takođe, možete jesti i za večeru, a ako vam je potrebno uzmite i lepinju.
Sastojci:
8 jaja
8 paradajza
2 čena belog luka
malo izmrvljene fete
malo iseckane slanine
Priprema:
Paradajz operite, izdubite i na dnu malo isecite da može uspravno da stoji. Posolite, pobiberite i dodajte baš malo usitnjenog belog luka. U svaki paradajz sipajte po jedno jaje, pa preko pospite izmrvljenom fetom i na vrh stavite komadiće slanine. Na dno vatrostalne činije sipajte malo ulja, poređajte punjene paradajze i pecite u rerni zagrejanoj na 230°C, oko 10-15 minuta.
(Espreso / Stvar ukusa)