Foto: Printscreen/Youtube/Bakina kuhinja
ukusno!
SOČIVO NA MANASTIRSKI NAČIN JE ODLIČAN IZBOR ZA RUČAK: A tek kad vidite koliko se brzo SPREMA (RECEPT)
Najukusnije sočivo koje smo probali je monaško, pa smo uzeli recept i podelili ga sa vama
Objavljeno: 08.12.2021. 14:31h
> 14:59h
Vanja Pejić
Ukusan ručak koji se lako pravi je idealan za sredinu radne nedelje. Priprema i kuvanje vam neće oduzeti više od sat i po vremena. Priprema traje oko pola sata, a kuva se oko 50 minuta.
Recept za manastirsko sočivo
Sastojci:
sočivo - 500 g
luk - 1 kom
šargarepa - 2 kom
paradajz - 2 kom
beli luk - 3 čena
čubar
crvena paprika
so
ulje
Sočivo se opere i doda ulje, sitno seckani luk i šargarepa. Kada je napola kuvano, dodajte rendani paradajz, crvenu papriku, narezani čen belog luka i so.
Kuvajte dok se sočivo potpuno ne skuva.
(Espreso)