ukusno da ne može biti ukusnije!
ŠPANCI OVAKO PRIPREMAJU PASULJ: Pravi se LAKO, a ukus će vas ODUŠEVITI (RECEPT)
Pasulj sa kobasicama na španski način je ukusan i pikantan obrok koji će zadovoljiti čula svih ukućana
Pasulj je u svakoj kući jelo koje se sprema često, a danas predstavljamo jedan neobičan recept koji morate da probate
Pasulj sa kobasicama na španski način je ukusan i pikantan obrok koji će zadovoljiti čula svih ukućana.
Sastojci: 300 g pikantnih kobasica kašika ulja glavica crnog luka čen belog luka dve crvene paprike veza peršuna 200 ml bistre pileće supe 400 g paradajz pelata 400 g pasulja iz konzerve kašika sirćeta so, biber
Priprema: U većem tiganju zagrejati ulje, pa kratko propržiti kobasice isečene na komade. Potom dodati iseckan crni luk i papriku, te pržiti još pet minuta. Dodati iseckan beli luk, mešati minut, pa preliti supom. Dodati usitnjen paradajz pelat, pa kad proključa, smanjiti vatru, dodati oceđen pasulj i sirće, pa krčkati još 10 minuta. Posoliti, pobiberiti, začiniti peršunom, dinstati još pet minuta, pa poslužiti.
(Espreso / Informer)