njama!
NEODOLJIV UKUS PRAVE PICE, IZ VAŠE RERNE: Brzo i lako! (RECEPT)
Odozgo poređajte kolutove kobasice i zapecite u rerni pola sata.
Nema toga ko ne voli picu, a malo je onih koji umaju savršeno da naprave testo. Ovo je lak način da uživate u omiljenom ukusu.
Sastojci i količina:
testenine, po izboru,1 pakovanje
suve kobasice, 500 g
sos za picu, 2 teglice
feferone, kisele, 2 komada
kačkavalj, čedar, 200 g
Kako pripremiti ?
Skuvajte testeninu po uputstvu na pakovanju. U međuvremenu kobasice isecite na kolutove, stavite sa strane nekoliko kolutova, a ostatak propržite u tiganju sa seckanim kiselim feferonama. Dodajte sos za picu i još kratko krčkajte. Ocedite rezance i polovinu stavite u đuvečaru. Prelijte polovinom sosa, pa ponovite postupak i na kraju pokrijte rendanim kačkavaljem. Odozgo poređajte kolutove kobasice i zapecite u rerni pola sata.
(Espreso/SuperRecepti)