tortilja
TORTILJA JE UVEK DOBRA IDEJA! Lak i ukusan DORUČAK za samo par MINUTA (RECEPT)
Tortilja je nepogrešiv izbor za svaki obrok, a pogotovo doručak
Tortilja se u Meksiku jede maltene za svaki obrok zbog svoje univerzalnosti i blagog, hranljivog ukusa, upravo zbog čega je i postala popularna širom sveta.
Posebno je pogodna za brz i ukusan doručak, pa smo za vas pripremili jedan neodoljiv obrok!
Evo šta vam je potrebno:
Sastojci
2 jaja
1 tortilja
+ prilozi
Priprema
Na zagrejan tiganj sa malo ulja ili putera stavite tortilju i 2 umućena jaja. Jaja treba da ravnomerno prekriju celu površinu tiganja.
Smanjite toplotu šporeta na minimum, poklopite tiganj i ostavite da se jaja isprže do kraja (otprilike 5 minuta).
Okrenite tortilju na drugu stranu i pržite još minut.
Dodajte priloge po želji, zamotajte tortilju ili je preklopite na četvrtine.
Prijatno!
Bonus video:
(Espreso/Ana K.)