PRSTE DA POLIŽEŠ!
PREUKUSNA PASTA KOJA IMA VEOMA BEZOBRAZNO IME: Ovako je priprema MEGAN MARKL (FOTO) (RECEPT)
Pre nego što se udala za princa Harija 2018. godine, Megan je često govorila o svojoj ljubavi prema pasti, ali postoji jedan poseban recept koji se izdvojio
Mnogo pre nego što se udala za kraljevsku porodicu, Megan Markl je veličala prednosti zdrave ishrane na svom sada nepostojećem blogu The Tig. Bio je to sopstveni internet prostor za pisanje o zdravlju i dobrobiti, a Megan je tu često delila i brze savete za kuvanje.
Pre nego što se udala za princa Harija 2018. godine, Megan je često govorila o svojoj ljubavi prema pasti, ali postoji jedan poseban recept koji se izdvojio.
Vojvotkinja od Saseksa je poznata po svojim zdravim navikama u ishrani, tako da, kremasti sos za testeninu, ne bi bio prvi recept koji nam padne na pamet kada pomislimo na njen izbor večere. Međutim, Megan je otkrila da je pronašla veoma zdrav način da napravi “zavodljivo, seksi” jelo od testenine – sporim kuvanjem tikvica četiri do pet sati.
Recept:
1 kašika maslinovog ulja 5 tikvica, seckanih 1/2 šolje vode 1 kocka bujona 340g rigatonija 1 luk, seckani (opciono) Rendani parmezan (opciono)
Način pripreme
Ako koristite luk, zagrejte maslinovo ulje na srednjoj vatri i pržite luk dok ne omekša. Dodate tikvice, vodu i kocku bujona i začinite po ukusu. Poklopite šerpu i kuvajte na laganoj vatri četiri sata, redovno mešajući. Tikvica treba lako da se raspadne.
Rigatoni testeninu skuvajte u posebnom loncu sa ključalom vodom i ocedite pre kombinovanja sa sosom. Pospite parmezanom i uživajte!
(Espreso / Zadovoljna)