Supa, Foto: Profimedia
iskusni znaju ovaj recept
OBAVEZNO UBACITE LJUSKU OD JAJA U SUPU I DOŽIVEĆETE PREPOROD: Ako dodate i ČAŠU OVOGA - ELIKSIR ZDRAVLJA!(RECEPT)
Da bi supa bila bistrija i ukusnija primenite neki od saveta iskusnih kuvarica...
Objavljeno: 15.10.2020. 11:43h
Jelena Janjic
Da biste skuvali što ukusniju supu, morate da kombinujete što više vrsta mesa - goveđe, teleće i kokošije. Ubacite i što više zeleniša - peršun, celer, paškanat...
Tek kada provri, dobro je posolite. Supa je uvek ukusnija ukoliko se kuva lagano, na umerenoj temperaturi, a zelen se doda tek kada se odstrani pena sa površine. U supu dodajte i čašu hladne vode.
Ako vam se čini da je mutna, ulupajte belance i stavite ga u supu dok kuva...
Bonus video:
(Espreso.co.rs/Magazin novosti)