Domaća supa, Foto: Tamara Martinková / Ifood SM / Profimedia

neodoljiva

Ova domaća supa je kraljica stola: Ima vitamina na pretek, a ne zna se šta bolje greje - stomak ili dušu

Ona sadrži mnoštvo vitamina, a recept je pamtljiv toliko da je svako može napraviti.

Objavljeno: 02.12.2024. 10:05h

Ne postoji ništa bolje da vas zagreje u ovim hladnim danima od tanjira domaće supe.

Ona sadrži mnoštvo vitamina, a recept je pamtljiv toliko da je svako može napraviti.

Neophodni sastojci

Supafoto: vivoo / Alamy / Alamy / Profimedia

domaći rezanci za supu

1-2 bataka

1 pileće krilce, po želji

so

biber

iseckani peršun

supa za kocku

malo ulja

2-3 šargarepe

Način pripreme

Dublju šerpu napunite vodom više od pola i stavite batake i krilca da se krčkaju.

Za to vreme, šargarepu očistite i isecite.

Posolite vodu i dodajte malo bibera, a zatim ubacite šargarepu.

Ostavite da se zajedno krčka sve zajedno dok šargarepa malo ne omekša.

Dodajte kocku za supu, dve kašike ulja i peršun.

Ostavite da se kuva 20-ak minuta.

Prijatno!

(Espreso/ona/Prenela PV)