Foto: Espreso

divno!

Recept za poparu koja greje dušu: Čarobna kombinacija starog hleba, sira i kajmaka, porodica će je jesti u dahu

Pripremite se da oduševite svoje nepce

Objavljeno: 06.11.2024. 08:14h

Popara je više od doručka, ona je pravo kulinarsko iskustvo.

Pripremite se da oduševite svoje nepce ovim jednostavnim, a opet tako ukusnim receptom

Potrebno je :

voda

stari hleb

malo ulja

so

sir

1 kašika kajmaka ili kisele pavlake

FOTO: Espreso
FOTO: Espreso
FOTO: Espreso

Priprema:

Spajte vode u šerpu oko 500 - 600 ml, posolite i dodajte 2 kašike ulja.

Kad provri voda dodajte oko 4 - 5 većih kriški hleba (iseći na kocke). Viljuškom ga malo isitnite u vodi da hleb upije tečnost.

Ponoviti to sa žicom.

Dodati sir i na kraju kajmak ili pavlaku.

Sve izjednačiti dobro i doručak je gotov.

Bonus video:

(Espreso)