Foto: Espreso
divno!
Recept za poparu koja greje dušu: Čarobna kombinacija starog hleba, sira i kajmaka, porodica će je jesti u dahu
Pripremite se da oduševite svoje nepce
Objavljeno: 06.11.2024. 08:14h
Milica Stanimirović
Popara je više od doručka, ona je pravo kulinarsko iskustvo.
Pripremite se da oduševite svoje nepce ovim jednostavnim, a opet tako ukusnim receptom
Potrebno je :
voda
stari hleb
malo ulja
so
sir
1 kašika kajmaka ili kisele pavlake
Priprema:
Spajte vode u šerpu oko 500 - 600 ml, posolite i dodajte 2 kašike ulja.
Kad provri voda dodajte oko 4 - 5 većih kriški hleba (iseći na kocke). Viljuškom ga malo isitnite u vodi da hleb upije tečnost.
Ponoviti to sa žicom.
Dodati sir i na kraju kajmak ili pavlaku.
Sve izjednačiti dobro i doručak je gotov.
Bonus video:
(Espreso)