Foto: Instagram printscreen/poppz_cooks
VIDEO SNIMAK
Svi Srbi ovu stvar rade na pogrešan način, a nemaju pojma šta je ispravno: Jedino se ovako luk brzo, pravilno secka
Ovo je jedna od prvih tehnika koje naučite kada postanete kuvar
Objavljeno: 31.10.2024. 17:06h
Dunja Čavić
Popi Otul (26) jedna je od mlađih "influenserki" koju na TikToku prati 1,3 miliona korisnika.
Nedavno je objavila kratki video zapis za koji tvrdi da će vam "promeniti život". Snimila je vrlo jednostavan način sečenja luka.
"Ovo je jedna od prvih tehnika koje naučite kada postanete kuvar. Prvo morate odseći vrh luka, a zatim oljuštiti ljusku. Preporučuje se da počnete s horizontalnim sečenjem i da napravite tri ili četiri reza.
Ali vodite računa da drugi kraj ostane netaknut. Potom ga presecite šest puta vertikalno, pa ga zaokrenite i naseckajte do kraja”, rekla je Otulova.
(Espreso/Srbijadanas/DČ)