Mesto incidenta, Foto: Marko Karović

horo na bežaniji

Komšije pozvale policiju i sprečile muškarca da izvrši samoubistvo: Novi detalji pucnjave na Bežanijskoj kosi

Komšije na Bežanijskoj kosi sprečile su muškarca koji je pucao u ženu i sina da izvrši samoubistvo

Objavljeno: 28.10.2024. 17:31h

Danas se na Bežanijskoj kosi na Novom Beogradu dogodila pucnjava u stanu kada je muškarac D.P. (62) pucao u suprugu S.P. (49) i sina N.P. (22). Mladić je operisan i više nije u životnoj opasnosti, a kako je saznao "Kurir" sa lica mesta, komšije su pozvale policiju i sprečile muškarca da izvrši samoubistvo.

FOTO: Kurir/Miroslav Georgijević
FOTO: Marko Karović
FOTO: Kurir/Miroslav Georgijević
FOTO: Kurir/Miroslav Georgijević
FOTO: Kurir/Miroslav Georgijević

"U popodnevnim časovima muškarac (62) upucao je svoju suprugu (49) u stomak, a dvadesetdvogodišnjeg sina u nogu. Supruga i sin prevezeni su u ranjenom stanju u Kliničkobolnički centar na Bežaniji, a ono što smo mi na licu mesta zatekli jeste veliki broj pripadnika ministarstva unutrašnjih poslova sa tri policijska vozila, kao i vozilo hitne pomoći. Motivi ovog zločina još uvek nisu poznati, a ono što je Kurir televizija uspela da sazna na licu mesta od komšija jeste da je mnoge potresao zvuk ispaljenog metka nakon čega su oni obavestili policiju. Kada je policija izašla na teren sprečila je čoveka da izvrši suicid jer je nakon ranjavanja svoje supruge i sina pokušao da se ubije", saoptila je nove detalje današnjeg zločina novinarka "Kurira" Slađana Nedeljković.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

- 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova - 011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova - 062304-560, od 19 do deset časova - Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Bonus video:

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)