Foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

STRAŠNO

Šta joj bi? Glumica cela u podlivima i modricama, slike nisu za svačiji stomak: Ljudi u šoku zbog ovoga...

Fanovi su sa razlogom veoma zabrinuti

Objavljeno: 28.10.2024. 15:22h

Čuvena glumica objavila je slike jezivih povreda koje je zadobila, a njeni fanovi se pitaju samo jedno - šta se dogodilo. Kejt Bekinsejl je mnoge zabrinula ovom serijom fotografija.

Na tim slikama Kejt Bekinsejl ima modrice, podlive, ogrebotine po koži, a povrede je zadobila na rukama, nogama odnosno laktu, kolenu i prstima. Fanovi su sa razlogom veoma zabrinuti.

Britanska glumica Kejt Bekinsejl koja je u petak bila na dodeli Variety nagrada u Los Anđelesu, povredila se tokom snimanja trilera Canary Black, gde glumi CIA agenta Ejberi Grejvs.

FOTO: katebeckinsale / Instagram
FOTO: katebeckinsale / Instagram
FOTO: katebeckinsale / Instagram

Bekinsejl nije želela pomoć dublera odnosno kaskadera, ali je zbog toga zažalila, kako je rekla, pa da može da vrati vreme, jedino ne bi pristala na takvu pomoć za snimanje krupnih kadrova, piše yahoo.com.

Kejt u pomenutom filmu mora da bira između izdaje svoje zemlje i spašavanja svog otetog muža od terorista. Film se trenutno emituje na Prime Video.

Bekinsejl nije želela pomoć dublera odnosno kaskadera, ali je zbog toga zažalilafoto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim što je obožavaoce, a i širu javnost zabrinula ovakvim povredama, mnogi je pitaju zbog čega je toliko smršala. Iako nije imala probleme sa viškom kilograma, glumica je vidno sve mršavija i mršavija. Ranije ove godine bila je u bolnici zbog misteriozne bolesti, a onda joj je očuh preminuo. Na njenom Insatgram profilu moglo se videti da joj je bio poput oca.

Bonus video:

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)