Ponovo na klupi, Foto: Starsport

smena

Vraća se! Ponovo na klupi!

Zvanična odluka

Objavljeno: 28.10.2024. 15:11h > 15:17h

Vladimir Gaćinović novi je trener Spartaka, potvrdio je superligaš iz Subotice.

Pretposlednji klub na tabeli Superlige se nedavno rastao sa Milošem Kruščićem, a na njegovo mesto je stigao stručnjak koji je dobro poznat u ovom klubu.

Naime, Gaćinović je po peti put u karijeri stigao među "golubove". Pamti se da je sa Spartakom izborio Evropu i trijumfovao u dvomeču sa Spartom iz Praga.

foto: Starsport

- Vladimir je već poznato lice u našem klubu, sa bogatom istorijom uspeha, uključujući plasman u Evropu. Verujemo da će njegov povratak doneti novu energiju ekipi i pomoći nam da se vratimo na pravi put. Nadamo se uspešnoj saradnji sa novim šefom stručnog štaba - rekao izjavio je predsednik kluba, Nikola Simović.

Ni Gaćinović nije krio zadovoljstvo. - Zahvaljujem se predsedniku i upravi kluba na ukazanom poverenju. Ovaj poziv sam prihvatio sa velikim entuzijazmom. Navikao sam na složene situacije i radujem se izazovu da zajedno izađemo iz rezultatske krize. Čvrsto verujem u kvalitet ove ekipe i sposobnosti svakog pojedinca. Daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate - rekao je novi šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Bonus video:

(Espreso sport)