Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

tragedija

Predosećao svoju smrt? Majka preminulog glumca otkrila šokantne detalje, tvrdi da su mu ovo poslednje reči

Bilo je neizbežno da će se to dogoditi i on je to osećao...

Objavljeno: 28.10.2024. 15:16h

Glumac Metju Peri preminuo je 28. oktobra 2023. godine, a godinu dana nakon njegove smrti prvi put se javno oglasila njegova majka. Suzan Morison u NBC-jevoj emisiji Today je ispričala da je Metju "predosećao da će umreti".

Smrt Metjua Perija bila je pripisana "akutnim učincima" ketamina zbog kojeg je izgubio svest i utopio se u svom džakuziju, a njegova majka otkrila je detalje njihovog razgovora.

"Prišao mi je i rekao: 'Jako te volim i srećan sam što sam sada s tobom.' Bio je to neki predosećaj ili tako nešto. Tad nisam o tome razmišljala, ali sam pomislila: 'Koliko je prošlo otkad smo tako pričali. Prošle su godine.' Mislim da je postojalo nešto... Bilo je neizbežno da će se to dogoditi i on je to osećao", prisetila se Suzan.

FOTO: EPA EMILIO FLORES
FOTO: EPA ARMANDO ARORIZO
FOTO: David AcostaImage Press Agency BACKGRID Backgrid USA Profimedia
FOTO: Hahn LionelABACA Abaca Press Profimedia
FOTO: MediaPunch BACKGRID Backgrid USA Profimedia
FOTO: RHEA BACKGRID Backgrid USA Profimedia
FOTO: RHEA BACKGRID Backgrid USA Profimedia

"Ali tad je rekao: 'Više se ne bojim.' I to me zabrinulo", dodala je.

Metju Peri je umro je u oktobru prošle godine od akutnog učinka ketamina i drugih opijata zbog kojih je izgubio svest i utopio se džakuziju, po obdukciji iz decembra. Glumac je javno priznao decenije zlouporabe raznih supstanci, uključujući godine u kojima je glumio Čendlera Binga u hit televizijskoj seriji iz 1990-ih "Prijatelji".

Podsećamo, jedan od dvojice kalifornijskih lekara koji su među petero optuženih za njegovu smrt predoziranjem priznao je u sredu krivicu za ilegalnu distribuciju ketamina. Mark Čavez izjasnio se o krivici na Okružnom sudu SAD-a u Los Anđelesu. Pri izricanju presude mogao bi da dobije i do 10 godina zatvora.

Bonus video:

(Espreso/ Blic žena/Prenela:M.S.)