Hitna pomoć / ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

telo pronađeno noćas

Muškarac nađen mrtav u sobi poznatog hotela u Nišu

Policija je o ovom događaju obavestila Više javno tužilštvo

Objavljeno: 28.10.2024. 09:22h > 09:24h

Četrdesetsedmogodišnji muškarac koji je odseo u jednom niškom hotelu, pronađen je noćas mrtav u svojoj sobi.

Kako saznaje Telegraf, čovek sa prebivalištem u Donjem Milanovcu, odseo je u jednom niškom hotelu u Obrenovićevoj ulici u centralnoj gradskoj zoni. Njegovo beživotno telo pronađeno je noćas oko jedan sat iza ponoći pa je alarmirana Hitna pomoć.

- Medicinska ekipa pokušala je da ga reanimira ali muškarac nije davao znake života. Po protokolu predviđenom za takve situacije, obaveštena je i policija. Patrola je odmah upućena na lice mesta, soba je pažljivo pregledana ali ni u prostoriji niti na telu, nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazivali da je Donjomilanovčanin žrtva krivičnog dela. Prema prvim informacijama, taj čovek je imao zdravstvenih problema za koje se pretpostavlja i da su doveli do smrtnog ishoda - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Hitna pomoćfoto: Petar Aleksić

Policija je o ovom događaju obavestila Više javno tužilštvo koje će proceniti da li je potrebno da se preduzmu još neke mere i radnje radi rasvetljavanja ovog događaja. Za sada se ne zna zbog čega je ovaj čovek boravio u Nišu.

Bonus video:

Espreso/Telegraf/M.L.