Marko Nikolić, Foto: Starsport©

navijačima puno srce

Marko Nikolić ponovo na klupi Partizana?

Grobari sanjaju njegov povratak

Objavljeno: 28.10.2024. 07:36h > 07:39h

Konačno su navijača Partizana dočekali bolje dane, a tome se raduje i nekadašnji strateg crno-belih Marko Nikolić.

Aktuelni trener CSKA je u intervjuu za "Sportklub" istakao da je posebno srećan zbog povratka Danka Lazovića u Husmsku.

- Neobičan postigrački put Danka Lazovića ne ostavlja prostor za tri tačke. Prošao sve trenerske škole, stekao najviše zvanje, potom i završio izuzetno zahtevnu školu UEFA, jasno se profilisao za najviše izazove u rukovođenju i izvršnim klupskim organima. Znam odlično razmišljanja, shvatanja i energiju Rasima Ljajića, o kojem sam već i ranije pričao u superlativu. Napokon, nisam prijatelj, ali jesam poznanik i posebno poštovalac rada Predraga Mijatovića. Upoznali smo se pre četiri godine, uoči meča Atletiko – Lokomotiva. Čovek neograničene inteligencije i razmišljanja, rukovođenjem u Real Madridu najbolje je opisao sebe… Nukleus novog Partizana nosi neverovatan potencijal - rekao je Nikolić.

FK Partizanfoto: Starsport©

Najvatreniji navijači su prekinuli bojkot i ispunili tribine u meču sa Čukaričkim.

- Najveća snaga je u navijačima, videlo se to i protiv Čukaričkog. Slažem se sa Savom – Partizan mora masu da zadrži na stadionu. Bez obzira na hladne dane, vetar, kišu, sneg, eventualne neuspehe. Svega će biti, ali ništa ne sme energiju da ugasi. Ama baš ništa! Pauza nije daleko, neće biti mnogo ni utakmica u narednim danima. A, tada će sve biti lakše i prihvatljivije… Zato su pobede u narednim mečevima ključ!

Jasno je stavio do znanja da je uvek tu za Partizan kome je doneo poslednju titulu u prvenstvu.

- Kad Partizan i reprezentacija zovu onda ne postoji „ne“. Bez obzira gde se nalazite, trenutak zahteva reakciju, razmatranje, priču… Na bilo koji način! Ne može da vas ne interesuje poziv dve fudbalske institucije.

Govorio je o mogućnosti da ponovo sedne na klupu crno-belih.

- Možda za klupu dođe poziv nekad, možda nikad. Nebitno, kad dođe čovek uvek mora da bude spreman i reaguje, svestan sebe i sopstvene pozicije. Klub u kojem danas radim poštujem i volim, cenim sve što imam u njemu - jasan je srpski trener.

Bonus video:

(Espreso sport/Sportklub)