Horoskop, Foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

astrologija

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2024. godine: Za dva znaka ovo je važan dan - evo šta su zvezde spremile

Saznajte šta su zvezde spremile za 28. oktobar 2024.

Objavljeno: 28.10.2024. 05:00h

Horoskop za 28. oktobar 2024. godine.

OVAN

Posao: Pred Ovnovima je dinamična poslovna sedmica ili bar tako nagoveštava sam njen početak. Uspećete sa svim izazovima da se adekvatno izborite. Ljubav: Lep dan očekuje vas i u sferi ljubavi gde se očekuje da budete maksimalno angažovani i posvećeni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BIK

Posao: Dosta obaveza očekuje Bikove tokom ovog ponedeljka u sferi posla. Bilo bi dobro da se pozabavite papirologijom ili formalnostima, da vam nešto slučajno nije promaklo iz prethodnog perioda. Ljubav: Nema naznaka nekih promena na vašem ljubavnom planu tokom ovog dana. Držite se dobro proverenih metoda delovanja, onako kako vama najviše odgovara.

Horoskopfoto: Evgeniy Alyoshin Alamy Alamy Profimedia

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.

BLIZANCI

Posao: Blizanci, više pažnje usmerite na poslovna partnerstva i saradnje, jer možete u ovim segmentima imati probleme i zastoje. Ljubav: Odličan dan očekuje vas na polju ljubavnih relacija. Budite šarmantni, iskreni i odlučni u svojim namerama, po svoj prilici sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Budite oprezni i ne pokrećite ništa na brzinu jer su mogući propusti i greške. Lakše je korak po korak. Ljubav: Bićete skloni da odgovornost za neke probleme i nerešena pitanja prebacujete jedno na drugo.

Zdravlje: Moguća nesanica.

LAV

Posao: Vrlo dobar dan je pred tipičnim Lavovima, posebno za one koji su rešili da predstave neki novi projekat, ideju. Ljubav: Odličan je dan za nova poznanstva, zabavu i uživanje, tako da vam po svoj prilici neće biti dosadno.

Zdravlje: Odlično.

Horoskopfoto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

DEVICA

Posao: Početak sedmice Devicama može doneti promene u samoj organizaciji posla.. Sve će ići u nekom novom smeru koji će biti možda novina za vas i vaše kolege. Ljubav: Nije povoljan dan za neke ozbiljnije ljubavno angažovanje. Sačekajte povoljniju priliku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VAGA

Posao: Naporan početak radne sedmice je pred Vagama. Pored brojne komunikacije, moguće su neke poteškoće u načinu realizacije. Pokušajte da se što manje nervirate. Ljubav: Dosta toga zavisi od vas, pa bi trebalo da malo više truda i energije posvetite dragoj osobi i pokušati da ublažite potencijalna neslaganja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Za vas danas nema nepremostivih radnih prepreka, samo nemojte sebi stvarati tenziju da sve završite što pre. Ljubav: Ne talasajte previše danas, mogli biste da izazovete manju raspravu sa dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Potrudite se da izbalansirate radne obaveze i ne preuzimate sve na svoja pleća. Ima oko vas još osoba sa kojima možete podeliti obaveze. Ljubav: Budite iskreni u izražavanju svojih osećanja danas ma koliko vam bilo to teško. Samo tako možete saznati na čemu ste zapravo.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

JARAC

Posao: Početak sedmice dosta novina u poslovnom segmentu za Jarčeve. Možete da očekujete nove mlađe saradnike u vašem okruženju. Ljubav: Nije realno očekivati danas neki iskorak na ljubavnom planu, a nije poželjno ni da kritikujete i tražite dlaku u jajetu za sve što vam smeta.

Horoskopfoto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

Zdravlje: Stres, napetost.

VODOLIJA

Posao: Očekuje vas sa svih strana danas gomila zahteva, obaveza, novih saradnika, što vas može poprilično unervozi. Imate vi svoje metode, i izaći ćete na kraj sa svime, samo bez svađa i rasprava. Ljubav: Obratite pažnju danas, moguća iskušenja na emotivnom planu vas očekuju u provodu. Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

RIBE

Posao: Dosta napetosti očekuje Ribe od samog starta nove radne sedmice. Problem će vam praviti komunikacija sa saradnicima, kao i kašnjenja u dogovorima. Ljubav: Na ljubavnom planu dosta razgovora i bar jednu komplikovanu situaciju mogli biste da očekujete sa vašom voljenom osobom, što nije ni čudo, jer ste već duže vremena nezadovoljni. Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

Bonus video:

(Espreso/Zadovoljna.rs/Milorad Milovanović/Astroputnik/Prenela: N.J)