Predrag Mijatović i Ivica Dačić na utakmici Partizana i Čukaričkog, Foto: Starsport©

HUMSKA ODZVANJALA

"Karakter tima i pravi ambijent!" Legendarni Predrag Mijatović oduševljen (Foto)

Bio sam jako uzbuđen, jer to je ono što želimo, rekao je član Radne grupe

Objavljeno: 26.10.2024. 21:20h

Predrag Mijatović, član Radne grupe koja vodi Partizan do naredne izborne Skupštine oglasio se posle pobede crno-belih nad Čukaričkim od 3:1.

- Čestitao bih igračima na pobedi. Napravili su preokret, što je jako bitno. Danas ono što bih potencirao je karakter tima, da iz negativnog rezultata dođe do pozitivnog - rekao je Mijatović za klupski sajt.

Dragan Đurić, Zoran Gajić i Predrag Mijatović na utakmici Partizana i Čukaričkogfoto: Starsport©

Pomenuo je i Grobare.

- Što se tiče navijača - pravi ambijent. Ovo je ono što treba da se dešava na našem stadionu. Po završetku moje karijere u Partizanu nikada nisam bio u ovoj loži. Odavno se, kako su nam rekli, nije video ovakav ambijent. Bio sam jako uzbuđen, jer to je ono što želimo - istakao je Mijatović.

Grobari na utakmici Partizana i Čukaričkogfoto: Starsport©

Radna grupa je tek krenula da oživljava Partizan koji je u stanju, maltene, kliničke smrti, ali stigli su novi ljudi koji će mu davati vetar u leđa.

- Ima tu još dosta stvari koje moramo da korigujemo, ali tek se upoznajemo. I što se tiče igračkog kadra, da nastavimo da menjamo svest oko nekih stvari... Ali, uvek je pozitivno kada se pobedi - zaključio je Mijatović.

Bonus video:

(Espreso/Espreso sport)