Ivana Jovanović, Foto: Printscreen/youtube/RTS Prikazuje

pokazala svog amerikanca

Napokon otkriveno ko je suprug glumice Ivane Jovanović: Preselili se iz Amerike, njegov opis fotke sve govori

Atraktivna glumica koja je nakon serije "Greh njene majke" odlučila da se preseli u Ameriku, nedavno se vratila u prestonicu sa suprugom Amerkancem

Objavljeno: 26.10.2024. 19:15h

Poznata glumica Ivana Jovanović, koja je osvojila srca publike ulogom Nede u seriji "Greh njene majke", ponovo je u centru pažnje nakon povratka iz Sjedinjenih Američkih Država. Nakon godina provedenih u Americi, zajedno sa suprugom Rajanom odlučila je da se vrati u Beograd.

Vest o njihovom povratku proširila se društvenim mrežama kada je njen suprug podelio zajedničku fotografiju uz komentar: "Preselio sam se iz Amerike u Beograd sa suprugom nedavno. Prelepo je" objavio je Rajan na društvenoj mreži X.

Ivana je u više navrata pričala o životu u Americi, gde su suprug i ona živeli povučenim životom, gotovo poput onih iz 18. veka, na brdu, daleko od gradske vreve. Njen suprug redovno na društvenoj mreži objavljuje slike iz Beograda, mesta koja je posetio, svojih treninga u parku, čak i domaćeg piva...

Iako je njen život u Americi bio miran i daleko od reflektora, povratak u Beograd doneo je novu dinamiku u njenom životu, ali i pregršt slika poput ove:

Ivana se ranije našla na meti prozivki na društvenim mrežama jer je "zaboravila srpski jezik". U jednom intervjuu nije mogla da se seti reči za prodaju:

"Kažu mi da sam dobila taj katastrofa američki akcenat. Ali, mislim da će to da se vrati, jer ako bih ostala ovde mesec dana onda bi se to vratilo. Počela sam da radim u restoranima, i jako mi se sviđa što u Americi ne moraš da završiš neki fakultet, treniraju te za sve. Ako imaš tu sposobnost i dobar si u komunikaciji u 'sales' (prodaju)... Kako se kaže 'sales', prodaje? Sve se nauči veoma brzo. Tako da sam od menaždera postala 'somalijer', pa sam prodavala vina, pa te to odvede na neke druge 'evente', pa smo radili privatne evente za Sofiju Loren, za Ilona Maska. Bilo je baš zanimljivo. To je bilo dok sam živela u Los Anđelesu", rekla je Ivana.

Bonus video:

(Espreso/Stil/Mondo/M.L.)