Foto: © ATA Images

REKAO JE SVE

Ne možeš da očekuješ da ti Karleuša...Karić posle 20 godina progovorio o njoj, nastao totalni šok

Sada je biznismen Bogoljub Karić rešio da progovori o pevačici

Objavljeno: 26.10.2024. 17:02h

Pevačica Jelena Karleuša, koja se nedavno razvela od fudbalera Duška Tošića, pre skoro 20 godina je bila u braku sa jednim od naslednika Karić imperije, Bojanom.

Sada je biznismen Bogoljub Karić rešio da progovori o pevačici koja je bila udata za njegovog bratanca, samo par meseci nakon što je Jelena optužila Bogoljuba da je kriv za krah njihovog braka.

"Jelena je neobična žena. Ti ako oženiš Jelenu Karleušu, ne možeš da očekuješ od takve žene da kuva pasulj kod kuće. Treba da živiš i da se pomiriš sa tim", rekal je Bogoljub i nastavio:

"Jelena je talentovana osoba koja ima dar od Boga. Ona je vanredno sposobna žena. Ona da nije u Srbiji, da se sa tim što radi nalazi u Londonu ili Sjedinjenim Američkim Državama, njoj Madona ne bi bila ravna. Ona je u svom poslu majstor visoke klase. Ali mi smo u Srbiji, teško je Džajiću da bude Pele u Srbiji, Bogoljubu Kariću Ilon Mask ili na kraju krajeva Jeleni Karleuši da bude Madona. Sve su to okolnosti gde se rađamo i gde živimo", rekao je Karić i dodao:

"Sviđa mi se Jelenin patriotizam, njena borba i što je svoj čovek. Najviše poštujem te ljude koji prolaze pluseve i minuse, a opstaju i drže se na vrhu".

Jelena Karleuša je u decembru 2023. godine u jednom podkastu progovorila o odnosu sa Bojanom, ali i njegovom porodicom.

(Espreso/Mondo/)