Foto: Printscreen/Youtube/ trista300

STRAŠNE STVARI

Božen je znala cela Srbija, a njen život obeležio je mega skandal: Svi se pitaju ko je nasledio moćnu kompaniju

Božen je živela na relaciji Srbija - Holandija

Objavljeno: 26.10.2024. 16:28h

Božen Žumbor, koja je bila jedna od najmoćnijih žena u Srbiji, preminula je pre dvanaest godina posle duge i teške bolesti. Probala je da se izleči i u Holandiji, ali ju je bolest nažalost savladala.

Božen Žumbor je bila vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda. Kako nije imala naslednike, mnogi su se pitali kome je pripalo njeno bogatstvo, koje se, kako je navodio "Alo", procenjivalo desetinama miliona.

- Za sada niko nema informacije o tome šta će se dalje dešavati sa kompanijom. Vest o smrti gospođe Božen nas je sve zatekla, još uvek ništa ne znamo, detaljnije informacije ćemo imati narednih dana - rekli su svojevremeno u kompaniji nakon što su saznali za tragediju.

Proizvod povučen iz prodaje

U jednom momentu se Božen našla u centru skandala kada se za njen proizvod za mršavljenje, po kom je postala popularna, pojavila informacija da je neispravan, a jedno vreme je čak bio povučen iz prodaje.

Božen je živela na relaciji Srbija - Holandija, a kako su tada pisali mediji, imala je osim nekretnina u Srbiji i luksuzne nekretnine u Holandiji.

Dve velelepne vile je imala u Srbiji - na Dedinju i pod Avalom. Bavila se humanitarnim radom, dugo je pomagala deci bez roditelja, staračkim domovima, kao i bolnicama.

(Espreso/Blic/)