Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

"Neprestano me napadao i to genitalijama..." Bizarna priča će vas šokirati: Plivao sa drugom, a onda osetio da...

Jedna od žrtava odlučio je da podeli šta se tačno dogodilo

Objavljeno: 25.10.2024. 20:13h

Muškarac po imenu Takumo Goto na društvenim mrežama je podelio kako se uplašio za sopstveni život nakon što ga je u moru potpuno nenadano napao "se*sualno frustrirani delfin".

Ta informacija privukla je veliku pažnju, budući da vlada sveopšte uverenje da su delfini miroljubive životinje koje nikada ne napadaju ljude, a posebno interesantan je mnogima bio razlog za napad koji je muškarac naveo.

Međutim, tokom ovog leta jedan usamljeni delfin u japanskom Fukuiu navodno je napao 21 osobu, pri čemu nasrtaji nisu bili nimalo bezazleni, a neke od žrtava zadobile su poprilično ozbiljne povrede, uključujući i prelome kostiju. Prema lokalnim izveštajima, takvi incidenti na tom području beleže se od 2022. godine.

foto: Profimedia

Jedna od žrtava, Takumo, odlučio je da podeli šta se tačno dogodilo, kazavši kako su motivi delfinovog napada bili poprilično jasni jer je na sve ljude nasrtao na isti, specifičan način. Gotoa je delfin napao dok je u moru bezbrižno plivao s prijateljem. Kada je ugledao životinju nije se previše zabrinuo jer je verovao da je bezbedan, međutim, onda je usledio šok. Delfin se zaleteo na Gotoovog prijatelja, koji je jauknuo od bola, na šta je Takuma brzo reagovao i zaplivao ka njemu ne bi li mu pomogao. Tada se životinja ustremila na njega.

- Znao sam da nije morski pas, ali kidisao je pravo na mene. Napao me je i ugrizao. Neprestano me napadao i to genitalijama i, iskreno, mislio sam da ću umreti. Najviše sam se bojao da će me povući pod vodu i odvući dalje od obale - ispričao je preplašeni muškarac za Telegraf.

Napadnuti Takuma je rekao da nakon napada više nikada ne želi da ode na plažu na kojoj se dogodio incident.

Bonus video:

(Espreso/Kurir.rs/Republika/I.M./Prenela:M.S.)