Foto: Godong / robertharding / Profimedia

au, čoveče!

Šta je, bre, ovo? Svi kažu da je ovaj mladin zahtev čista morbidnost: Rođena majka se naljutila na nju, šok

Ono što ćerka želi da njena majka uradi, mnogi ocenjuju kao morbidnu želju

Objavljeno: 25.10.2024. 17:48h

Jedna majka ne želi da ide na svadbu svoje ćerke zbog neobičnog zahteva neveste. Kada je saznala plan o tome gde odnosno pored koga treba da sedi na venčanju, rešila je da ne ide na taj događaj.

Ono što ćerka želi da njena majka uradi, mnogi ocenjuju kao morbidnu želju.

Želja mlade je da njena majka na svadbi sedi pored fotografije svog pokojnog supruga, a nevestinog oca.

"Borio se s alkoholizmom i na kraju se napio do smrti nakon što sam se razvela od njega. Posle nekog vremena ponovno sam se udala, ali moja ćerka se ne slaže sa mojim novim mužem. Imaju loš odnos, a ja sam se udala za njega dok je ona bila na fakultetu.

foto: Dmitriy Shironosov / Panthermedia / Profimedia

Spomenula je da želi da uključi sliku mog pokojnog supruga na ceremoniji, što u potpunosti shvatam kao način da mu oda počast. Međutim, ona takođe želi da ja sedim pored njegove slike tokom ceremonije, dok moj suprug treba da bude na drugom mestu.

Rekla sam joj da mi takav plan ne odgovara. Saznala sam i želi da sedim pored te slike za stolom tokom slavlja na svadbi, a da moj suprug i tada sedi dalje od mene".

Majka je rekla da ne prihvata takav predlog i počela je svađa. "Uzrujala se i rekla da sam sebična i ne poštujem uspomenu na nju i njenog oca. Rekla sam joj da, ako je to njen plan, neću moći da prisustvujem na venčanju. Nazvala me je kretenom i sada je cela porodica uključena u to", napisala je na Redditu, prenosi People.

foto: Godong / robertharding / Profimedia

Na Redditu komentarišu: "Naravno da želi da se seća svog oca i da on bude prisutan na njenom venčanju. Siguran sam da je gubitak bolan i značajan kako se približava ovaj važan dan. Ali sediti pored fotografije je jezivo naročito kada se uzme u obzir vaša prošlost sa njim", "Sjajno je što želi da oda počast ocu, ali kao da želi da on bude vaš pratilac. Moji roditelji su razvedeni, uglavnom se slažu i ne bih ih smestio za istim stolom na svom venčanju osim ako se oboje ne žele to".

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)