Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

OVO NISTE ZNALI

Smuvao udatu ženu koju Srbi obožavaju? Govorili su da je glumac gej i da mu je bivši brak čista farsa, a sada...

Šuška se da je romansa sa kolegom presudila njenom braku, ali i njegovoj bračnoj zajednici

Objavljeno: 25.10.2024. 17:30h > 17:34h

Slavni glumac Hju Džekman (53) ima novu ljubav, godinu dana nakon što se razve od od Debore Li Fernes (68). U pitanju je glumica koja je i dalje zvanično udata, šuška se da je romansa sa kolegom presudila njenom braku, ali i njegovoj bračnoj zajednici.

Glumica i dvostruka dobitnica Toni nagrade Saton Foster (49) podnela je u utorak zahtev za razvod od scenariste Teda Grifina (53) na Vrhovnom sudu u Njujorku.

Hju Džekman (58) i Foster glumili su u The Music Man na Brodveju 2022. što je bilo godinu dana pre vesti da se on razvodi posle 27 godina braka.

Glumica i dvostruka dobitnica Toni nagrade Saton Fosterfoto: Europa Newswire / Alamy / Alamy / Profimedia

Hju Džekman i Suton Foster imaju toliko toga azjedničkog - oboje obožavaju mjuzikle u kojima su često igrali, poseduju sjajne plesne veštine, a ona odlično peva. Ova glumica rođena je u Džordžiji, 30 godina bavi se glumom, a publika u Srbiji odlično je poznjaje po ulozi u hit seriji "Mlađa".

I Džekman i Foster su usvojili decu, glumica i njen bivši muž imaju ćerku Emili (17), dok Hju sa bivšom suprugom ima ćerku Avu (19) i sina Oskara (24). Novi ljubavni partneri uključeni su razne dobrotvorne aktivnosti, koristeći svoje platforme za potdršku umetničkom obrazovanju i drugim ciljevima.

Saton Foster je do 2006. do 2009. bila udata za dobitnika Toni priznanja Kristijana Borlea (51). Četiri godine kasnije verila se za Grifina koji je napisao scenario za film " Ocean's Eleven". Venčali su se 2014. godine.

I Džekman i Foster su usvojili decufoto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Otkud glasine da je Hju Džekman gej

Brak Džekmana i Debore pratile su nažalost reakcije da ona nije dovoljno atraktivna za njega, što je bilo krajnje neprimereno. Ali i priče da je on gej i da im je brak lažan.

Sve je počelo od njegove uloge homoseksualca Pitera Alena u predstavi The Boy from Oz na Brodveju 2003. godine. U to vreme glumac je već bio oženjen.

Na sceni se ljubio sa kolegom Džerodom Emikom, a kasnije je rekao: "Bukvalno sam sklopio usne i počeo da se smejem. I to je trajalo, pa sam mislio: "Samo ću se smejati. Ostaću ovde dok se to ne smiri", ali nije se smirilo i publika je mogla da vidi kako se tresem".

Glumac je kasnije izjavio da je zastareo stav razmišljati da je hrabro glumiti geja, i da se on ne uzrujava zbog takvih uloga.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada je predstava prikazana 2006. u Australiji, poljubac je izbačen iz scenarija. Glumio je tada sa Marejom Barletom koji je izjavio da je namera bila da sve bude jednostavno, piše Daily mail.

Hju se često šalio o komentarima da je gej, a postao je ikona LBGT populacije. Jednom prilikom je poručio da mu takve reakcije ipak smetaju jer frustiraju njegovu bivšu suprugu, koja je o tome izjavila sledeće:

"Jednostavno je pogrešno. To je kao da neko Eltonu Džonu kaže: "O, on je hetero". Sigurna sam da bi se naljutio! I pa šta .... o čemu mi ovde raspravljamo... Je li on vegetarijanac... Je li gej? Ljudi, on da je gej - mogao bi da bude gej. Ne mora više da se krije i bio bi u vezi sa Bredom Pitom - to ne znači da je Bred homoseksualac, ali znate šta želim da kažem. To je tako glupo, a onda ljudi preteruju sa gluposti i to je dosadno".

Debora je naglasila da su 1988. o njoj govorili da je lezbejka zbog jedne uloge pa su se šokirali kada su saznali da se udala.

Bonus video:

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)