Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

au, čoveče!

Ona je duplo starija, a on popio alhokol i skinuo se go: Oglasio se dečko (28) sa kojim je glumica (57) varala muža

Snimanje intimnih odnosa postalo je toliko intezivno da joj je bila neophodna pauza

Objavljeno: 25.10.2024. 16:56h

Slavna glumica Nikol Kidman (57) uzburkala je javnost nedavnom izjavom o iskustvu sa duplo mlađim muškarcem. Više nego intrigantna priča dobila je nastavak, pa se oglasio i on - Haris Dikinson (28) koji ističe da je ona najnežnija žena sa kojom je sarađivao.

Nikol Kidman rekla je da je morala da prekine sa ulogom u drami "Babygirl" gde glumi izvršnu direktorku koja stupa u intiman odnos sa mlađim pripavnikom, i uplovljava u vanbračnu aferu. Snimanje intimnih odnosa postalo je toliko intezivno da joj je bila neophodna pauza.

"Razgovarali samko sa koordinatorkom za intimnost (Lizi Talbot), a onda smo Nikol i ja na neki način odradili svoje, nakon što smo postavili parametre da bi nam oboma bilo prijatno", rekao je glumac juče na projekciji "Babygirl" u London West Hollywood hotelu i dodao: “Koordinator intimnosti govori: "Šta vam odgovara, šta želite kao redatelj, šta vam je prijatno da radite dok pratite tu ideju? Oni to olakšavaju i rade to vrlo delikatno bez prekidanja same scene".

Nikol Kidmanfoto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Nikol Kidman je na ovogodišnjoj Mostri u Veneciji proglašena za najbolju glumicu zahvaljujući ulozi u "Babygirl" i ovom glumačkom zadatku je ovako govorila.

"Veče nakon projekcije u Academy Museum Gala (u subotu uveče u Njujorku), pitao sam Kidman što joj je bilo najizazovnije u vezi sa filmom. Nasmela se i rekla: "Sve" pa dodala: "Zapravo radim to pošteno i pokušavam da budem otvorena, sirova i dostupna svaki dan na sve načine za istraživanje nečeg novog. Budući da je priroda tog filma takva ili je trebalo da budeš ranjiv i izložen ili zaštićen, a onda se stvari ne bi povezale. Kada sam se srela sa Halinom (rediteljka filma Halina Reijn), razgovarale smo o tome, rekla sam: "Samo nam daj siguran prostor", a zatim: "Molim te, nemoj da ispadam budala".

U jednoj sceni Dikinson pleše go u hotelskoj sobi uz "Father Figure" Džordža Majka. Rediteljka mu nije obezbedila probu pre toga. "Halina je pustila pesmu i rekla - pleši. Možda sam pre snimanja popio malo viskija, ali bilo je neprijatno", prenosi Variety.

Haris Dikinson o intimnim scenama sa Nikol Kidmanfoto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac je oduševljen saradnjom sa Nikol Kidman, ali je svakog dana morao da uverava sebe da zaista sarađuje sa čuvenom glumicom.

"Suptilno sam je stalno pitao neke stvari poput: "Kako je izgledalo raditi sa Stenlijem Kjubikom?". Ona je najnežnija glumica sa kojom možete da radite, toliko vam daje podršku. Ona određuje ton na snimanju i čini da je tako lako biti ranjiv i duhovit, jer je tako odvažna. Moj lik je hrabar, ali ona radi svašta i kažeš; "Šta je ovo?". Ne možeš toi da zamisliš. Ona jednostavno ima taj urođeni osećaj za razigranost. A kad to imate na setu, sve je tako jednostavno", poručio je.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M..S)