Željko Obradović u razgovoru sa fudbalerima Partizana, Foto: FOTO: KK Partizan

parni valjak

Crno-bela familija: Fudbaleri Partizana posetili trening košarkaškog kluba, Marinković je imao šta da im poruči!

Grobarima puno srce

Objavljeno: 25.10.2024. 15:50h > 15:54h

Košarkaši Partizana u subotu od 19 časova dočekuju Krku u okviru 6. kola ABA lige.

Na poslednjem treningu pred duel sa slovenačkim timom, prvotimci crno-belih imali su podršku od svojih kolega iz fudbalskog kluba.

Naime, na treningu su uz Željka Obradovića i ekipu bili kapiten Aleksandar Jovanović, Mihajlo Ilić, Bibars Natho i Nemanja Nikolić.

Oni su nakon što su odgledali jedan deo treninga imali kraći razgovor sa trenerom Obradovićem.

Jedni drugima su poželeli puno sreće i uspeha u utakmicama koje slede, a u svetlu promena koja se dešavaju unutar fudbalskog kluba, košarkaški klub je odlučio da ulaznice za meč FK Partizan - FK Čukarički, koja je na programu u subotu od 15.55 časova, važe i za košarkašku utakmicu Partizana protiv Krke.

- Zahvaljujem se momcima što su došli. Nadam se da će od sutra biti neko novo poglavlje u FK Partizan i nadam se da će pred našim navijačima ostvariti pobedu koja je jako bitna. Puno im hvala što su došli i želimo im svu sreću u nastavku prvenstva - rekao je kapiten KK Partizan Vanja Marinković.

O samoj utakmici sa Krkom rekao je sledeće.

- Dolazi nam utakmica u ABA ligi u kojoj treba da nastavimo tu formu u kojoj smo bez poraza i da probamo da odemo na 6-0. Znamo koliko je bitna ABA liga i svaki meč u toj ligi. Sigurno će biti nezgodna utakmica posle teškog poraza od Virtusa, pa se nadam da ćemo dobro da odreagujemo i ostvarimo pobedu.

Željko Obradović je bio veoma kratak.

- Nova utakmica u ABA ligi. Kao i uvek, poštovanje za protivnika. Ritam utakmica je takav da svi moraju da budu spremni da pomognu i da probamo da odigramo dobru utakmicu.

Bonus video:

(Espreso/A.K.)