Foto: Printscreen/Instagram/whistler_dick

pogledajte

Isidora pokazala kako provodi vreme: Supruga Sergeja Trifunovića ponovo se oglasila na mrežama

Isidora je objavila fotografiju

Objavljeno: 25.10.2024. 14:50h

Glumac Sergej Trifunović prijavio je pre dva dana policiji suprugu Isidoru Mijanović za nasilje, nakon čega je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao je da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici.

Mediji su navodili da Isidori preti deportacija, ali do toga nije došlo. Mediji su Isidoru juče fotografisali kada je ušla u zgradu u kojoj živi sa Sergejem, a malo nakon toga ona je na Instagramu pokazala šta je spremala za ručak.

Sada se Isidora ponovo oglasila, pa je svojim pratiocima pokazala šta jede za užinu, a u pitanju je sušeno voće. Povodom celog skandala ni glumac, a ni ona se nisu oglasili.

foto: Printscreen Instagram/isismo

Oglasile se komšije glumca

Njegove komšije su za "Blic" otkrile da su glumca stalno viđali zajedno sa Isidorom i da ništa nije ni slutilo da će doći do toga da je on prijavi policiji.

- Delovali su mi kao skladan par, uvek su zajedno bili, šetali njegovog psa. Šta se to desilo, samo oni znaju - rekla je njegova komšinica, dok je drugi komšija video glumca na terasi u pola noći.

- Sergeja sam video na terasi, tumarao je, tu je proveo pola noći. On izlazi napolje samo rano ujutru, i kasno uveče kada nikoga nema... Nije ni njemu svejedno, sigurno se i pokajao što ju je prijavio. Najgore je kada čovek nešto ishitreno uradi, a sad nema nazad. Videćemo šta će biti dalje - rekla nam je komšinica.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Milica Milojević/prenela:B.S.)