Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

VREME JE

Ovo se čekalo: Grobari u potpunoj ekstazi!

Kuva se nešto veliko

Objavljeno: 25.10.2024. 11:11h > 11:15h

Na pomolu su bolja vremena za navijače Partizana! Košarkaški klub je odavno stao na "svoje noge", a očekuje se da u fudbalskom korenite promene urode plodom.

Naravno, biće potrebno dosta vremena da se ispravi sve ono loše što se radilo godinama unazad, ali čini se da crno-bela javnost ima strpljenja.

Ono što će posebno oduševiti "Grobare" je to što će košarkaši i fudbaleri jedni drugima pružiti podršku pred naredne izazove.

Naime, fudbaleri crno-belih će u petak posetiti košarkaše na treningu uoči sutrašnjih mečeva dva kluba sa Čukaričkim u Superligi Srbije(15.55), odnosno Krkom u Beogradskoj areni(19).

Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

Podsetimo, sutrašnji duel crno-belih sa Čukaričkim u Humskoj označiće konačno i kraj bojkota najvatrenijih pristalica prema fudbalskom klubu, pa će navijači sutra imati "dupli program" i sasvim dovoljno vremena da posle fudbala stignu i u Arenu na košarku i takođe podrže Željka Obradovića i ekipu protiv slovenačke Krke u ABA ligi.

Tim povodom su dva kluba iz Humske minulih dana organizovali i zajedničku akciju prodaje ulaznice, pa će svako ko kupi kartu za meč sa Čukaričkim moći besplatno na duel sa Krkom.

Bonus video:

(Espreso sport/Telegraf)