Navijači Srbije, Foto: EPA-EFE/Neil Hall

bura

Haos u Hrvatskoj zbog srpskog komentatora!

Digla se velika prašina

Objavljeno: 24.10.2024. 10:14h > 10:16h

Fudbaleri Dinama iz Zagreba zabeležili su veliku pobedu na gostovanju Red Bul Salcburgu od 2:0, u okviru 3. kola Lige šampiona.

U Hrvatskoj vlada velika euforija zbog prvog trijumfa u elitnom takmičenju, ali im se nije dopalo na koji način je ovaj susret ispratio srpski komantator sa "Arenasport".

Tvrde da je Dinamove golove popratio je bez imalo euforije, dok je šanse Salcburga pratio ushićeno, zbog čega je zaradio i niz negativnih komentara ispod objave na "Ju tjubu".

- "Sreća da nismo još koji gol zabili jer bi komentator dao otkaz prije isteka 90. minute", "Je li moguće da je Arena objavila pobjedu Dinama, a komentator kao da je umro", "Nevjerojatno koliko komentator mrzi Dinamo. Cijelu tekmu priča o Dinamu, ovo, ono, Salzburg pukne po golu dere se. Dinamo da gol kao da je na sprovodu" - pišu nezadovoljni hrvatski navijači.

- Muka za slušati. Ne traži se od komentatora da viče na svaki gol, ali ovakvo skakat na svaki (polu)pokušaj Salzburga i onda s druge strane umanjivat Dinamove golove je strašno za slušati", "Žalosno koliko su ljudi zatrovani mržnjom. Na komentatora mislim - dodaju drugi.

Bonus video:

(Espreso sport/Index)