Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

HOROR!

Posle dolaska Petruševa, najgora vest za Crvenu zvezdu!

Pakao za crveno-bele

Objavljeno: 23.10.2024. 17:16h

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Realu u Madridu od 20.45 u petom kolu Evrolige, a meč je najavio Ćus Mateo, trener "kraljevskog kluba."

- Imaju sjajne igrače i odličnog trenera. Njihov start me nije iznenadio, s obzirom na kvalitet igrača i činjenicu da su fizički vrlo snažni, dobro brane i imaju poene. Igraju odlično - rekao je Mateo.

Ćus Mateofoto: Starsport©

Otkrio je i u kakvom stanju je Džanan Musa, koji se povredio tokom utakmice protiv Đirone za vikend.

- Izašao je s bolovima pre neki dan. Uvrnuo je zglob. Nije trenirao juče, ali danas je bio na treningu i dobro je - istakao je Mateo.

Jasne su ambicije protiv Crvene zvezde.

- Ne razmišljam o tome da možemo pobediti tri utakmice zaredom. Fokusiran sam samo na sledeću utakmicu i moramo je dobiti. Prošle godine smo imali niz od 19 pobeda, ali to je već prošlo. Pobedom nad Panatinaikosom i Đironom smo to ostavili iza sebe. Fokus na ono što je bilo samo nas odvlači od onoga što dolazi. Sada moramo igrati ovu utakmicu i idemo na to. Pobede nam pomažu da gradimo dalje. Ako ne pobeđuješ, stvara se određena anksioznost koja može dovesti do grešaka. To moramo izbeći tako što ćemo igrati kao prethodnih dana, korak po korak. Ne smemo pokušavati da trčimo pre nego što hodamo, a nekad nismo to najbolje čitali. Moramo naučiti da se nosimo s tom napetošću i da budemo strpljivi - zaključio je Mateo.

Bonus video:

(Espreso/Espreso sport)