Foto: Zorana Jevtić

AU, ČOVEČE!

Volela više njegove pare! Mića Megatrend o ženi koju je voleo, a ona ga pokrala: O ovome je Srbija brujala danima

Profesor doktor Mića Jovanović je ovu priču detaljno opisao u emisiji "Puls Srbije"

Objavljeno: 23.10.2024. 17:14h

Nedavno je "Megatrend" univerzitet ponovo dobio dozvolu za rad i to samo dve nedelje nakon što je stiglo obaveštenje od Ministarstva prosvete da je dozvola povučena. On je na Kurir televiziji rekao da su mirni nekoliko godina, ali da su na napade navikli.

Samo nekoliko meseci ranije, rektor Univerziteta "Megatrend", Mića Jovanović, bio je u centru pažnje javnosti zbog krađe zlatnih poluga iz njegove kuće u vrednosti, kako je rekao, oko 300.000 evra i skupocenog sata.

Mića Jovanovićfoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Na to je reagovao na sebi svojstven način, hladnokrvno i duhovito. Priča o krađi počela je da se grana i dobija elemente prave sapunice. Navodno su mu izvrišitelji zbog duga prema poslednjoj zakonitoj ženi zaplenili vilu na Senjaku.

Profesor doktor Mića Jovanović je ovu priču detaljno opisao u emisiji "Puls Srbije".

On je govoreći o svojoj bivšoj devojci Ani Veselinović rekao da se oni i nakon krađe zlatnih poluga i dalje čuju, ali retko i kao prijatelji, pa otkrio:

Povukao prijavufoto: Zorana Jevtić

- Odlučio sam se da povučem tu prijavu, sve što sam rekao i u tužbi što stoji sve je tačno, dokazano u istrazi. Nisam želeo da devojka sa kojom sam proveo desetak godina ima probleme, da ode u zatvor, da ima uslovnu, nanogicu... Da li je tu u pitanju srce, razum koji nije meni jača strana, ne znam tačno, ali to sam oprostio.

Bonus video:

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)