Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

pogledajte

Horoskop za 24. oktobar 2024: Za jedan znak postoji ovaj rizik, Jarac ovo ne bi trebalo da odbaci, a ovo vas čeka

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2024 - posao, ljubav i zdravlje.

Objavljeno: 24.10.2024. 05:40h

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2024.

OVAN

Danas se stvari u profesionalnim stvarima možda neće odvijati po vašim željama, ali možda tražite previše. Obratite više pažnje na svoj imidž, koji ste pmalo zanemarili. U emocionalnom polju "cvetaju ruže", ali pripazite na moguću ranjivost partnera.

BIK

Uživaćete u svom poslu i odnosima sa kolegama, ali postoji rizik da se potpuno zaokupite time zbog čega trpi i društveni i porodični život. Pronađite novi način da malo obnovite energiju, možda upravo sa prijateljima nađete novi način da provedete više vremena zajedno.

foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

BLIZANCI

Nemojte žuriti da završite svoj zadatak i budite pedantni u svemu što radite, jer greška može imati ozbiljne posledice. Dobar je dan za kupovinu ako se ograničite samo na ono što vam je zaista potrebno. Na prijateljskom polju, mogući nesporazumi, potrudite se da budete dovoljno jasni u svemu.

RAK

Danas ćete morati da zapnete na poslu, nadate se i odličnim rezultatima, ali možda nećete dobiti odobrenje koje očekujete. Jedan prijatelj vam donosi veliku radost, moguća povoljna vest. Ljubav se danas za vas piše velikim slovom "lj".

LAV

Ne preterujte kada branite svoj profesionalni stav, nema razloga da budete preterano agresivni. Potrudite i da ne budete previše kritični prema članu porodice, malo ublažite svoj pristup. Sa partnerom nežnost na maksimumu.

DEVICA

Na prvi pogled na poslu dve izgleda sjajno, ali nemojte sve uzimati zdravo za gotovo i vodite računa o detaljima. Ne bežite od poziva na izlazak, jer je vama i vašem partneru zagarantovan dobar provod.

foto: Evgeniy Alyoshin Alamy Alamy Profimedia

VAGA

Moraćete dobro da se potrudite da važan posao pokrenete sa "mrtve tačke". U slobodno vreme, posvetite se sportu koji vam pomaže da se opustite. Uživate u planiranju kraćeg puta, pazite na finansijski aspekt.

ŠKORPIJA

Imate veliki učinak na poslu, pa je u radnom okruženju atmosfera veoma prijatna. Partner vam je preosetljiv, vodite računa o osećanjima drugih i pazite da ne preterate u isticanju svojih uspeha. Ako planirate proslavu, možda je bolje da je malo odložite.

STRELAC

Profesionalno veoma pozitivan dan, samo pazite da ne budete suviše oštri prema mlađim saradnicima. Moguće dobre vesti izdaleka. Društveni život obećava, samo nemojte da prebrzo donosite odluke o novim poznanicima.

JARAC

Održavajte krajnju diskreciju u svom radnom okruženju i vodite računa o svojim komentarima. Preko prijatelja ćete dobiti veoma zanimljiv predlog koji se odnosi na vaš dom. Nemojte ga odbaciti, čak i ako morate da pribegnete finansiranju, jer biste se u suprotnom kajali.

foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

VODOLIJA

Nemojte zapostavljati svoje radne obaveze i budite izuzetno taktični sa pretpostavljenima. Takođe ne želite ni da otkrivate sve svoje "karte", ponešto sačuvajte za sebe. U prijateljstvu, veoma prijatni trenuci.

RIBE

Na radnom mestu konačno stiže "isplata", a vreme je i da planirate nove projekte. Priželjkujete promenu u emotivnim odnosima, da li ste stvarno spremni za nju?

Bonus video:

(Espreso/Lepa i srećna/Jasmina Glišić/prenela:B.S.)