Venčanje Isidore i Sergeja, Foto: Kurir privatna arhiva

reagovala i policija

Svi detalji svađe Sergeja i Isidore! Hoće da se razvede od nje, sve kulminiralo zbog ovoga?

Sergej je navodno ispričao da se posvađao sa suprugom i da je rekao da će napustiti stan

Objavljeno: 23.10.2024. 10:05h > 10:09h

Sergej Trifunović i Isidora žestoko su se posvađali u zajedničkom stanu, a sve je kulminiralo kada ju je on prijavio za nasilje.

Razlog svađe, kako se saznaje Kurir od bliskog izvora, taj je što ona više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kad su se venčali. Do najnovije svađe je navodno došlo zbog toga što je ona poludela jer se njegovo ime provlači po novinama zbog haosa sa Borom Čorbom i organizovanjem koncerta njemu u čast.Haos je inače nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

Paparaco Kurira uslikao ga je nekoliko sati pre incidenta kako nervozno šeta, sve vreme je bio na telefonu, i na kraju se zatvorio u kancelariju.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Instagram printscreen/isismo
FOTO: Printscreen/Instagram/isismo
FOTO: Kurir privatna arhiva

Sergej je navodno ispričao da se posvađao sa suprugom i da je rekao da će napustiti stan. Ona je tada zapretila da ce polomiti sve po kući - kaže naš izvor i dodaje da je o svemu obavešteni Drugo osnovno javno tužilaštvo.

S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tuzilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima - dodao je izvor.

(Espreso/kurir/Prenela PV)