Sergej i Isidora, Foto: Instagram printscreen/isismo

prijavio je za nasilje

Sergej hteo da je napusti, pa je Isidora počela da luduje i da se svađa? Poznati detalji svađe!

Podsetimo, Isidora i Sergej su pre samo nedelju dana sklopili i građanski brak

Objavljeno: 23.10.2024. 09:48h > 09:54h

Sergej Trifunović imao je juče tešku svađu sa ženom u stanu gde žive, reagovala je i policija. On ju je prijavio za nasilje u porodici, ali nije bilo elemenata za to.

Razlog svađe, kako Kurir nezvanično saznaje od bliskog izvora, taj je što ona više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kad su se venčali. Do najnovije svađe je navodno došlo zbog toga što je ona poludela jer se njegovo ime provlači po novinama zbog haosa sa Borom Čorbom i organizovanjem koncerta njemu u čast.

Haos je inače nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

Paparaco ga je uslikao nekoliko sati pre incidenta kako nervozno šeta, sve vreme je bio na telefonu, i na kraju se zatvorio u kancelariju.

foto: Milica Stojanović

Podsetimo, Sergej je navodno ispričao da se posvađao sa suprugom i da je rekao da će napustiti stan. Ona je tada zapretila da ce polomiti sve po kući - kaže izvor Kurira i dodaje da je o svemu obavešteni Drugo osnovno javno tužilaštvo.

S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tuzilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima - dodao je izvor.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)